SON DAKİKA
Hava Durumu

Orhangazi'de Gültekin Uysal'ın nokta mitingine asfalt engeli

Orhangazi'de nokta mitingi düzenleyen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, ilçede asfaltlama çalışmasının engeliyle karşılaştı. 

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Orhangazi'de Gültekin Uysal'ın nokta mitingine asfalt engeli

31 mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesi ısınan siyasette taraflar arasındaki tansiyonda giderek yükseliyor. Orhangazi'nin iddialı belediye başkan adaylarından olan Saadet ve Demokrat Partinin ortak adayı Mücahit Hatipoğlu'na destek için Cumhiyet Alanı'nda bugün saat 16.00'de miting yapacak olan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, ilçede asfaltlama çalışmasıyla karşılaştı. 

Cumhuriyet Alanı'na giden Yalova ve Orhangazi caddeleri üzerinde, 27 Şubat çarşamba sabahı Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın talimatıyla zemin sökülerek asfaltlama çalışması başlatıldı. İlçede Saadet ve Demokrat Parti üyelerinin dışında diğer muhalefet partilerininde yoğun tepkisini çeken düzenleme için bir vatandaş, "5 yıl boyunca oturduğu koltukta mışıl mışıl uyuyan seçime 4 gün kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dürtmesiyle ayılan Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın sırf güzel bir organizasyonu gölgeleyeyim diye yapmış olduğu bu davranış sandığa yansıyacaktır. Son çırpınışlarının ruh halini unutmayacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.