SON DAKİKA
Hava Durumu

'Önemli olan alnınızın ak, vicdanınızın rahat olmasıdır'

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Bursa Valisi İzzettin Küçük, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda Bursa'ya veda mesajı verdi. Küçük, "Mühim olan görev yaptığınız yerlerden alnınız ak ve vicdanınız rahat ayrılmanızdır." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2018 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2018 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Önemli olan alnınızın ak, vicdanınızın rahat olmasıdır'

Bursa Valiliği görevinden Mülkiye Başmüfettişliği'ne alınan Vali İzzettin Küçük ve eşi Ayşe Küçük Bursa'da son Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna ev sahipliği yaptı.

Valilikte konukları eşi ile birlikte karşılayan İzzettin Küçük, resepsiyonda yaptığı konuşmada, Bursa'da çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Vali Küçük, şunları kaydetti:

"19 yıl kaymakamlık ve 10 yıl da valilik makamında bana Bursa gibi eşsiz bir yerde çalışma fırsatı veren sayın Cumhurbaşkanımıza ve bana destek olan herkese şükranlarımı iletiyorum. Devlet memurluğunun tabiatında bu gibi değişiklikler, atamalar var. Mühim olan görev yaptığınız yerlerden alnınız ak ve vicdanınız rahat ayrılmanızdır. Ben de bugün çokça şükrediyorum. Sizleri tanıdım ve Bursa gibi müthiş bir yerde görev yaptım. Ben hepinizi Allah'a emanet ediyor, tekrardan en önemli bayramımız olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum."

Program, Vali İzzettin Küçük ve ailesi ile Bursa protokolü tarafından, Cumhuriyet Bayramı'na özel hazırlanan pastanın kesilmesiyle sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.