SON DAKİKA
Hava Durumu

Okullar açıldı, şehirlerde trafik adeta durdu

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte şehir içi trafik yoğunluğu arttı, öğrenciler okullarına ulaşabilmek için yollarda kaldı. Bursa'da sabah 08.00 ile 09.00 arasında Bursa'da trafik adeta durdu.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2022 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2022 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Okullar açıldı, şehirlerde trafik adeta durdu

2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla milyonlarca öğrenci ve öğretmen ders başı yaptı. Okulların açılması ve haftanın ilk günü olması nedeniyle şehir içi trafikte ve toplu taşımada yoğunluk yaşandı.

Okula gidecek öğrenciler ile işlerine gitmeye çalışan vatandaşlar, sabah saatlerinde toplu taşıma araçlarının olduğu noktalara akın etti. Sabahın ilk saatlerinden itibaren yaşanan yoğunluk nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Bursa'da İzmir Yolu ve birçok ana arterde şehrin bir ucundan diğerine trafik adeta durdu, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Özellikle günde 200 binden fazla aracın geçtiği Acemler Kavşağı'nın yansıra Mudanya Yolu Bademli Kavşağı, İzmir Yolu ve Özlüce'de trafik durma noktasına geldi. Yetkililer, ilk gün birçok velinin çocuklarını özel araçlarıyla bırakmak istemesi sonucu yoğunluğun daha da arttığına dikkat çektiler.

Okula yeni başlayan birçok öğrenci annelerinden ayrılırken ağladı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.