SON DAKİKA
Hava Durumu

O bıçaklamanın ardından 'yasak aşk' çıktı

Bıçaklanarak ağır yaralı kaldırıldığı hastanede ameliyathaneye götürülürken koridorda kalbi duran ve doktorun sedye üzerindeki kalp masajıyla hayata döndürülen kişinin, yasak aşk yaşadığı kadının kocası tarafından bıçaklandığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2018 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2018 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
O bıçaklamanın ardından 'yasak aşk' çıktı

Bursa'da bıçaklanarak ağır yaralı kaldırıldığı hastanede ameliyathaneye götürülürken koridorda kalbi duran ve Acil Tıp Uzmanı Dr. Hüseyin Yenice tarafından hastanede sedyenin üzerine çıkıp duran kalbini çalıştırarak hayata döndürülen 32 yaşındaki Osman C'nin, yasak aşk yaşadığı kadının kocası tarafından bıçaklandığı belirlendi. 

12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık Emin Ç, eşi D.Ç, mağdur Osman C. ile yakınları ve avukatları katıldı.

Sanık Emin Ç, duruşmadaki savunmasında, eşi ve arkadaşının yasak aşk yaşadığını, bunu ilk öğrendiğinde tarafların özür dileyip pişman olduklarını dile getirdiğini ancak kendisinden gizli ilişkilerine devam ettiklerini ileri sürdü.

Olay günü tartıştığı eşi D.Ç'nin evi terk edip Osman C'ye gittiğini ve bu kişinin kendisini arayıp tahrik edici sözler söylediğini dile getiren Emin Ç, şöyle konuştu:

"Ben sinirlerime hakim olamayıp eşime tokat attım. Eşim de bunu kabullenmedi ve evi terk etti. Önce bir komşumuza, oradan da yasak aşk yaşamaya devam ettiği Osman'ın evine gitmiş. Olanları Osman'a anlatmış. Osman da beni aradı. Tahrik edici sözler söylemesi üzerine tartışmaya başladık. Söylediklerini kendime yediremedim ve kalkıp evlerine gittim. Ben gittiğimde D.Ç. evdeydi. Biz tartışmaya başlayınca korkup dışarı çıktı. Biz Osman ile tartışmaya devam ettik, söylediklerine dayanamayıp ekmek bıçağını göğsüne sapladım."

Sanığın savunmasına karşı beyanları alınan taraflar, iddiaları doğrulayıp pişman olduklarını söyledi.

Mahkeme başkanı, dosyadaki eksiklerin giderilmesi ve tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

Ne olmuştu?

Bursa'da 22 Şubat'ta merkez Yıldırım İlçesi Namazgah Mahallesi'nde bıçaklanarak ağır yaralı kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesinde ameliyathaneye götürülürken koridorda kalbi duran Osman C. (32), sedye üzerine çıkarak kalp masajı yapan doktorun çabalarıyla hayata döndürülmüştü. 

Olayın ardından gözaltına alınan Emin Ç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, hakkında "Adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.