SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Bozbey'in ilk resmi ziyareti Vali Demirtaş'a

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mazbatasını teslim alarak göreve gelmesinin ardından ilk resmi ziyaretini Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’a gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mustafa Bozbey'in ilk resmi ziyareti Vali Demirtaş'a

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve 5 Nisan’da törenle mazbatasını alarak göreve başlayan Mustafa Bozbey ilk olarak Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti.

Bursa Valilik binasında gerçekleşen görüşmede Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i kabul etti. Başkan Bozbey, şehrin her bir köşesinin hizmetlerden eşit bir şekilde yararlanmasını öncelediklerini ve bunun için gereken her türlü çalışmayı da özveriyle gerçekleştireceklerini belirtti. Bozbey, kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak aklı dikkate alarak kenti yöneteceklerini ifade etti.

Bursa için gerçekleşecek hizmetler için her zaman destek olacaklarını ifade eden Vali Demirtaş, Bursa’ya hizmet edecek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey’e yeni görevinde başarılar dileyerek, görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.