SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya'daki korkunç cinayeti itiraf ettiler

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, 2 yıldır kayıp olan 78 yaşındaki kişiyi öldürdükleri iddiasıyla kızı, damadı ve torunu gözaltına alındı. Cesedi parçalayıp dereye attıklarını itiraf eden kızı ve damadı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2013 01:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2013 01:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya'daki korkunç cinayeti itiraf ettiler

Yaşlı adamın kızı ifadesinde, babasını yastıkla boğarak öldürdüğünü, cesedini eşiyle parçalayıp dereye attıklarını itiraf etti.

Mudanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 2 yıl önce haziran ayında arkadaşları ve komşuları tarafından kayıp bildirimi yapılan Rıdvan B. (78) ile ilgili yaptıkları çalışmalar sonucu kızı V.B. (44), damadı A.B. (47) ve torunu P.B'yi (18) gözaltına aldı.

Yaşlı adamın kızı V.B'nin ifadesinde, "tartıştığı babasını yastıkla boğarak öldürdüğünü" itiraf ettiği öğrenildi. Zanlının, "Bursa'dan çağırdığı eşinin yardımıyla cesedi parçalayıp bavul ve torbalarla kiraladıkları araçla Bilecik'in Bozüyük ilçesi yakınlarında dereye attıklarını, o yıllarda 16 yaşında olan kızının olayla ilgisinin olmadığını" söylediği belirtildi.

Rıdvan B.'nin Adliyeye sevk edilen kızı V.B. ve damadı A.B. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Torunu P.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.