SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya'da istek şarkı kavgası; Piyanisti darp ettiler

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, bir eğlence mekanında darp edilen piyanist yaralandı. Müzisyen, istek şarkı tartışması sırasında 10 kişilik grubun saldırısına uğradığını iddia ederek şüphelilerden şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2022 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2022 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya'da istek şarkı kavgası; Piyanisti darp ettiler

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, bir eğlence mekanında istek şarkı nedeniyle darp edilen piyanist yaralandı. Esence Mahallesi'ndeki bir eğlence mekanına istek şarkı talebi nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışma kavgaya dönüştü. Piyanist Özkan Süslerer (44), kavgada darp edilerek yaralandı.

Hastaneye kaldırılan müzisyen, tedavisinin ardından taburcu edildi. Piyanist, istek şarkı tartışması sırasında 10 kişilik grubun saldırısına uğradığını iddia ederek şüphelilerden şikayetçi oldu.

Jandarma ekipleri, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

"Öldürmeye teşebbüs ettiler"

Piyanist Özkan Süslerer, gazetecilere yaptığı açıklamada, 25 yıldır piyanist olduğunu ve ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını söyledi.

Kendisinin 8-10 dakika çiftetelli çaldığını ve ardından sanatçının sahneye çıktığını belirten Süslerer, "Grup çiftetelli bittiği zaman tekrar yanıma geldi. 'Tekrar çiftetelli istiyoruz' dediler. Kısa süre sonra çalacağımı söyledim. 'Çalmayacağım' demedim. Bunlar da 'Çalacaksın' diye tutturdular. Küfür ve hakaret etmeye başladılar. Ben de ortamın gerildiğini görünce sahneyi terk ettim." diye konuştu.

Eğlence mekanının arka tarafına geçip ortamın sakinleşmesini beklediğini ve olayların bu sırada geliştiğini anlatan Süslerer, şöyle konuştu:

"Bu grup benim arkaya çıktığımı görüp o bölüme geldi ve arkamdan bana saldırmaya başladılar. Kaburga kemiğim kırık, sağ omzum çıktı, yüzüm gözüm darmadağın oldu. Çalışamaz durumdayım,1 ay iş göremezlik raporu aldım. Omzum çıktı, org çalamayacağım. Ben müzisyenim, çok büyük saygısızlık yaptılar. Beni öldürmeye teşebbüs ettiler. Zor kurtuldum ellerinden. Kaçamadım, kendimi savunamadım. Saldırganlardan şikayetçiyim. Bana 10 kişi saldırdı, 3'ü gözaltına alınmış, 7'si yok."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.