SON DAKİKA
Hava Durumu

MMO Bursa Şubesi'nde 10. Onur Yılı etkinliği

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nde, mesleğinde 10 yılını dolduran makina mühendislerine Meslekte 10. Onur Yılı sertifikaları verildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2022 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2022 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
MMO Bursa Şubesi'nde 10. Onur Yılı etkinliği

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Remzi Erişler Konferans salonunda gerçekleştirilen Meslekte 10. Yıl töreninde konuşan TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İhsan Taşkınsel, "Bizler Oda’da birlikte üretmek ve birlikte yönetmek ilkesiyle hareket ediyoruz. Üyelerimizle ve meslektaşlarımızla bu tarz onurlandırıcı etkinliklerde bir araya gelmek çok değerli. Mesleğimizin gelişimi için attığımız her adımda sizleri yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

“İnsan onuruna yakışır bir yaşam için, insanca yaşanacak bir ülke için, bugünümüz ve yarınımız için mücadele eden bizler mesleğimizi bilimden, üretimden ve toplumdan yana kullanan bir mücadele geleneğinden gelmekteyiz ve bu mücadelenin sürdürücüleriyiz" diyen Taşkınsel şöyle devam etti:

"Demokratik, çağdaş Cumhuriyetin laiklik başta olmak üzere temel değerlerini, ekonomik ve sosyal kazanımlarını, halkımızın çıkarlarını gözeten, üreten, bir Türkiye için mücadeleye devam etmek konusunda kararlıyız.

Eğimin sisteminin itibarsızlaştırıldığı böylesine bir dönemde mesleğinde uzmanlaşmak isteyen üyelerimiz için TMMOB Makina Mühendisleri Odası çok önemli bir yerde duruyor. Amacımız Odamızı, üyelerimizle birlikte ülkemizin ve mesleğimizin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirmektir. Ancak bu şekilde geleceğe iyi bir Meslek Odası bırakabiliriz.

Bu anlamlı etkinlik dolayısıyla daha güçlü bir Oda, daha güçlü bir TMMOB ve üreten, sanayileşen, hakça bölüşen, barış, huzur, refah içindeki bir Türkiye yürüyüşümüzde Mesleğinde 10. yılını doldurmuş üyelerimizi kutluyor, hepimize başarılar diliyor, saygılar, sevgiler sunuyorum."

Konuşmanın ardından Şube Yöneticileri tarafından meslekte 10 yılı dolduran üyelere sertifikaları takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.