SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Migros depo işçileri eylemde: 'Yüzde 50 net zam istiyoruz'

Anadolu Grubu'na ait Migros depolarında çalışan işçiler, asgari ücret zammı kadar yapılan artışa karşı eylem düzenliyor. Bursa'da süren protestoda işçiler, yüzde 50 net zam, gelir vergisinin patronca ödenmesi ve izin günlerinde prime dokunulmaması taleplerini dile getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2026 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2026 22:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da Migros depo işçileri eylemde: 'Yüzde 50 net zam istiyoruz'

Anadolu Grubu bünyesindeki Migros’un depolarında çalışan işçiler, asgari ücrete yapılan yüzde 28’lik artışın zam tavanı olarak dayatılmasına karşı çıkıyor.

Bursa'da Merkez ve Alaşar depolarında dün başlayan eylemler bugün de devam ediyor. İşçiler sabah saatlerinde Migros depo alanında slogan atarak iş bırakma eylemini sürdürdü.

DGD-SEN’in aktardığına göre işçilerin talepleri arasında ücretlere net yüzde 50 zam yapılması ve gelir vergisi kesintilerinin patron tarafından ödenmesi yer alıyor. İşçiler, ayrıca izinli günlerinde primlerinin kesilmemesini istiyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.