SON DAKİKA
Hava Durumu

Meteoroloji'den uyarı; Yağışlı hava geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahminlerine göre bugün ikindi vakti Bursa'da yağış bekleniyor. Yağışlar yarından itibaren yurt genelinde etkili olacak. Yağış Bursa'da çarşamba, perşembe ve cuma günleri de etkili olacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2022 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2022 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Meteoroloji'den uyarı; Yağışlı hava geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı hava tahminlerine göre: Türkiye’nin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Bursa, Bilecik, Burdur, Karaman, Niğde, Kayseri, Sivas, Kars ve Ardahan çevreleri, Sakarya’nın güneyi ve Isparta’nın batısının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer sis ve pus bekleniyor.

Marmara Bölgesinde havanın az bulutlu ve açık, güney kesimleri ile öğleden sonra bölge genelinin parçalı bulutlu, Bursa ve Bilecik çevreleri ile Sakarya’nın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bursa'da bugün ve yarın havanın en yüksek sıcaklığı 26, en düşük sıcaklığı da 13 derece dolaylarında olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.