SON DAKİKA
Hava Durumu

Mahkeme salonu karıştı! Polise de saldırdılar

Bursa'da eşini 19 yerinden bıçaklayarak öldüren sanığın yargılandığı davanın duruşmasında kavga çıktı. Polis ekipleri saldırganları dağıtmak için biber gazı kullanırken, çıkan kavgada 2 polis yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2018 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2018 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mahkeme salonu karıştı! Polise de saldırdılar

Bursa eşini 19 yerinden bıçaklayarak öldüren Mehmet Hanifi Alparslan'ın yargılanmasına Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Duruşmaya tutuklu sanık Mehmet Hanefi Alparslan ve maktul Çiğdem Alparslan'ın yakınları ile tarafların avukatları katıldı.

Duruşma salonuna tarafların yakınlarının alındığı sırada, maktulün ağabeyi sanığa saldırmaya çalıştı. Mahkeme başkanının talimatıyla harekete geçen polis ekipleri, duruşma salonundaki seyircileri çıkarmaya başladı. Duruşma salonundan çıkarılan sanıklar polis memurlarına yumruklarla saldırdı. Saldırı sırasında bir polis memuru yüzünden, biri de ellerinden hafif şekilde yaralandı.

Çıkan arbedede polis ekiplerine de saldıran grup, biber gazı sıkılarak dağıtıldı. Sıkılan biber gazından hem polisler, hem de duruşma sırası bekleyen vatandaşlar etkilenirken, olaya karışan 1'i kadın 6 kişi gözaltına alındı. Saldırıya uğrayan polisler darp raporu alarak saldırganlardan şikayetçi oldu.

Sanık Mehmet Hanefi Alparslan akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu Gözlem İhtisas Dairesine sevk edildi, duruşma ertelendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.