SON DAKİKA
Hava Durumu

Kılıçdaroğlu: Mısır'daki darbe kabul edilemez

Mısır'daki darbayi yorumlayan Klılıçdaroğlu, 'Demokrasi aynı zaman uzlaşma rejimidir, uzlaşma kültürü vardır. Otrup konuşulmalı, uzlaşılmalıdır. Umarım bir an önce demokrasi gelir' dedi

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2013 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2013 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kılıçdaroğlu: Mısır'daki darbe kabul edilemez

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mısır'da yapılan askeri darbeyle ilgili olarak, "Askeri darbeler kabul edilemez. Umarım bir an önce demokrasi gelir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Mısır'da askeri darbe yapılmasıyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Askeri darbeler kabul edilemez. Demokrasi aynı zaman uzlaşma rejimidir, uzlaşma kültürü vardır. Bir araya gelip, oturup konuşulmalı, uzlaşılmalıdır. Umarım bir an önce demokrasi gelir" diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu, Mısır'daki darbenin Türkiye'ye etkisi konusundaki bir soruya şu yanıtı verdi: "Toplumun hiçbir kesimi askeri darbe istemiyor. Bizim demokrasi kültürümüzün daha fazla geliştiğine inanıyorum. En temel sorunumuz hükümetin dayatmacı anlayışıdır. Umuyorum Recep Tayyip Erdoğan gençleri anlar. Yüzde bir bile değer vermesi gereken bir kitledir."

Kılıçdaroğlu, CHP'li Milletvekilleri hakkında fezleke düzenlenmesiyle ilgili olarak ise "Gezi Parkı'yla ilgili fezleke düzenlenmesi gerekiyorsa önce Erdoğan için düzenlenmelidir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.