SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaymakam intihar etti

Balıkesir'in Havran Kaymakamı Orhan Balcı, evinde silahla vurulmuş halde bulundu. Ağır yaralanan Balcı, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2011 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2011 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kaymakam intihar etti

Alınan bilgiye göre, ilçedeki Kaymakamlık Lojmanı'ndan bir el silah sesinin duyulması üzerine, Kaymakam Orhan Balcı'nın makam şoförü ve koruması içeriye girdi.

Sağ göğsünden tek kurşunla yaralanmış halde bulan Balcı, Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Balcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, yaptığı açıklamada, ''Üzücü bir olay yaşadık. Kaymakamımızın intihar ettiğini duydum. Hastaneye kaldırmışlar ama kurtarılamamış. Ben de şu anda yoldayım'' dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.