SON DAKİKA
Hava Durumu

Kayıp şahsın cesedi bulundu

Orhangazi'de 6 gündür kayıp olan lütfü Altunel, Gürle dağının zirvesine yakın bir bölgede karlar arasında donmuş olarak bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2012 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2012 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kayıp şahsın cesedi bulundu

Orhangazi'ye bağlı Gölyaka Köyü sınırları içinde Gürle Dağı zirvesine yakın bir bölgede ava çıkan avcılar, yol kenarında karlar arasında sadece yüzü görünen bir erkek cesedi fark etti. Avcılar durumu Orhangazi Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Olay yerine varan jandarma ekipleri karlar içinde donmuş vaziyette 45-50 yaşlarında bir erkek cesedine ulaştılar.

Orhangazi Jandarma Komutanlığı ekipleri, donmuş halde bulunan şahsın kimliğini tespit etmek üzere çalışma başlattı. Bölgede yapılan soruşturmadan sonra kayıp başvuruları incelendi. Bu sırada Orhangazi Emniyet Müdürlüğü'ne 1 Mart günü yapılan sözlü kayıp başvurusu dikkat çekti. Jandarma başvuru sahiplerine ulaşıp Devlet Hastanesi morguna gelmelerini istedi. Burada yapılan teşhiste Gürle Dağı'nda donmuş halde bulunan cesedin 6 gün önce kaybolan 50 yaşındaki şizofren hastası Lütfü Altınel'e ait olduğu belirlendi.

Orhangazi Cumhuriyet Başsavcısı'nın Devlet Hastanesi'nde ceset üzerindeki incelemesinin tamamlanmasının ardından  şahsın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.(olay.com.tr)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.