SON DAKİKA
Hava Durumu

Kadına şiddet olayına müdahale ederken hayatını kaybeden polis toprağa verildi

Bursa'da kadına şiddet nedeniyle uzaklaştırma kararı verilen eşinin evine giden kocaya müdahale etmek için tırmandığı balkondan düşerek yaşamını yitiren polis memuru Sami Altıntaş son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2022 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2022 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kadına şiddet olayına müdahale ederken hayatını kaybeden polis toprağa verildi

Bursa'da kadına şiddet nedeniyle bir hafta önce uzaklaştırma kararı verilen eşinin evine giden kocaya müdahale etmek için tırmandığı balkondan düşerek hayatını kaybeden polis memuru Sami Altıntaş (47) için Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Törene İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Akkuş, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, şehidin annesi, babası, eşi, iki çocuğu, yakınları ile meslektaşları katıldı.

Cenazesi katafalka konulduktan sonra özgeçmişi okunan ve helallik alınan Altıntaş, törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Sakarya'ya uğurlandı.

Genç polis Sami Altıntaş'ın babası törende güçlükle ayakta durdu

Ne olmuştu?

Polis memuru Sami Altıntaş, önceki gün merkez Osmangazi ilçesi Emek Adnan Menderes Mahallesi Huzur Sokak'taki bir adresteki aile içi şiddet olayına müdahale etmek istemiş, kapının açılmaması üzerine tırmandığı balkon demirlerinin kopması üzerine üçüncü kattan düşerek şehit olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.