SON DAKİKA
Hava Durumu

İznik'te işlenen kan davası cinayetinin zanlısı yakalanarak tutuklandı

Bursa'nın İznik ilçesinde kan davası nedeniyle bir kişinin aracında silahla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan zanlı yakalanarak tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2023 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2023 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İznik'te işlenen kan davası cinayetinin zanlısı yakalanarak tutuklandı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ile İznik Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hüseyin Zümrüt'ün katil zanlısı Orhan K'nin (42) yakalanması için çalışma başlattı.

Orhan K, Yıldırım ilçesinde evinin yakınında saklandığı adreste yakalandı. Zanlının, 2009 yılında arazi anlaşmazlığı sebebiyle kardeşi Mustafa K'yi öldüren ve bir süre önce cezaevinden çıkan Zümrüt'e, aralarındaki husumet nedeniyle ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Orhan K, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

İznik'te dün Yeni Sanayi Sitesi girişinde yavaşlayan Hüseyin Zümrüt'ün (70) kullandığı 16 H 8168 plakalı hafif ticari araca, yanına yaklaşan başka bir hafif ticari araçtan silahla ateş açılmıştı. İndikten sonra tabancayla yeniden Zümrüt'e ateş ederek ağır yaralayan saldırgan kendi aracıyla kaçmış, ağır yaralanan Zümrüt ise kaldırıldığı İznik Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.