SON DAKİKA
Hava Durumu

İzmir'de eli sopalı kişiler kim?

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İçişleri Bakanı Muammer Güler'e, "İzmir'deki gösterilerde ortaya çıkan ve birçok yurttaşımız tarafından tarafımıza ihbar edilen bir gurup koyu renk tişörtlü, şapkalı ve polislerin arkasında yürüdüğü iddia edilen ve gösteri hakkını kullanan gençlerimizi darp eden eli sopalı kişiler kimlerdir" diye sordu.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2013 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2013 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İzmir'de eli sopalı kişiler kim?

CHP'li Çıray, Bakan Güler'in yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na verdiği soru önergesinde, "İzmir'deki gösterilerde ortaya çıkan ve birçok yurttaşımız tarafından tarafımıza ihbar edilen bir gurup koyu renk tişörtlü, şapkalı ve polislerin arkasında yürüdüğü iddia edilen ve gösteri hakkını kullanan gençlerimizi darp eden eli sopalı kişiler kimlerdir?" sorusunu yöneltti.

Çıray ayrıca şu sorulara da yanıt istedi: "Bu provokatörler hangi cesaretle polislerin arkasına saklanarak saldırmışlardır? Bunları koruyup kollayan polisler var mıdır? Varsa bunlar hakkında işlem yapıldı mı? Yeni Asır gazetesine saldıran ve orada çalışan basın emekçilerinin yaşamını tehdit eden saldırgan provokatörler yakalandılar mı? Kimlikleri tespit edildi mi? Yakalanamadılarsa neden? AKP il binasını yakanlar kimlerdir? Kimlikleri tespit edildi mi? Yakalanmadılarsa neden? İzmir'de bir emniyet zaafı ve kötü yönetimi olduğu açıktır? Bu konuda bir soruşturma düşünüyor musunuz?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.