SON DAKİKA
Hava Durumu

Irak'tan Bursa'ya şehit ateşi düştü

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, açılan taciz ateşi sonucu, Bursalı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Sevinç şehit oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2022 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2022 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Irak'tan Bursa'ya şehit ateşi düştü

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamaya göre, bugün Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu, Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Sevinç yaralandı. Sevinç'in derhal hastaneye sevk edildiği, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi.

Açıklamada, ayrıca "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Bursa valisi Yakup Canbolat sosyal medya hesabı üzerinden,"Irak'ın Kuzeyinde icra edilen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan hemşehrimiz Kahraman P. Asb. Kd. Çvş. Emre Sevinç'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" paylaşımında bulundu. 

Bursa'nın Harmancık ilçesi Çatalsöğüt mahallesi'nde bulunan ailesine haber verildi. Şehit Sevinç'in cenazesi Bursa'nın Harmancık ilçesinde toprağa verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.