SON DAKİKA
Hava Durumu

İnternetten satış ilanıyla dolandırıcılık yapan 8 şüpheli tutuklandı

Yalova merkezli operasyonda internetten satış ilanı vererek aldıkları kaporalarla vatandaşları dolandıran 8 şüpheli yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2023 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2023 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İnternetten satış ilanıyla dolandırıcılık yapan 8 şüpheli tutuklandı

Yalova’nın Armutlu ilçesinde arıcılık yapan A.S, kendisini Bursa Arıcılık Birliği personeli olarak tanıtan kişi tarafından 35 bin lira dolandırıldığı iddiasıyla İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat etti.

Şikayet üzerine İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde başlatılan araştırmalar sonucunda, 8 şüphelinin benzer yollarla nitelikli dolandırıcılık suçunu işlediği tespit edildi.

Teknik ve fiziki takip neticesinde şüphelilerin, internet alışveriş sitelerine ilan verip kapora alarak vatandaşları dolandırdıkları ve pek çok nitelikli dolandırıcılık olayına karıştıkları tespit edildi.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Yalova, Bursa, Ankara, Nevşehir ve Van'da belirlenen 8 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 8 cep telefonu, 3 dizüstü bilgisayar ve 6 sim kart ele geçirildi.

Gözaltına alınan 8 şüpheli, işlemlerin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.