SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl'de genç sevgililer derede ölü bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 5 gündür haber alınamayan mobilya firması çalışanı ile kız arkadaşı ölü bulundu. İki arkadaşın, içinde bulundukları ticari aracın dereye devrilmesi sonucu öldükleri belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2013 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2013 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İnegöl'de genç sevgililer derede ölü bulundu

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Hocaköy ve Gülbahçe köyü arasında bisikletleriyle gezen 3 çocuk, dere kenarında kaza yapmış bir hafif ticari araç gördü. Derede 2 ceset bulunduğunu fark eden çocuklar, jandarmaya haber verdi.

Olay yerine giden jandarma ekipleri, 16 PK 201 plakalı aracın yaklaşık 40 metrelik uçurumdan yuvarlandığını, cesetlerin ise birer erkek ile kıza ait olduğunu tespit etti.

Plakadan üzerinden araştırma  yapan ekipler, aracın, mobilya malzemeleri üreten bir şirket adına kayıtlı olduğunu öğrendi.

Şirket yöneticileriyle görüşen ekipler, cesetlerin, pazarlama bölümünde çalışan Hüseyin Aydemir (27) ile başka bir mobilya firmasının finans bölümünde görevli kız arkadaşı Elif Cebeci'ye (26) ait olduğunu ve aileleri tarafından 5 gün önce kayıp başvurusu yapıldığını saptadı.

Bölgede yapılan aramalara rağmen 5 gündür bulunamadığı öğrenilen Aydemir ve Cebeci'nin cesetleri, traktörle dereden çıkarılarak İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.