SON DAKİKA
Hava Durumu

İmamoğlu'na şimdi de 'sahte diploma' soruşturması!

CHP'nin potansiyel cumhurbaşkanı adaylarından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik soruşturmaların ardı arkası kesilmiyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İmamoğlu hakkında bu kez diplomasının sahte olduğu iddialarıyla ilgili olarak soruşturma başlattı. 

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2025 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2025 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İmamoğlu'na şimdi de 'sahte diploma' soruşturması!

CHP'nin 23 Mart'ta yapacağı cumhurbaşkanı adaylığı önseçimi için başvuru yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yeni bir soruşturma daha başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, hakkında birçok soruşturma yürüttüğü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında bu kez diplomasının sahte olduğu iddialarıyla ilgili olarak “resmi belgede sahtecilik” suçlamasıyla soruşturma başlattı.

İmamoğlu, Yüksek Öğrenim Kurulu (YÖK) tarafından hazırlanan rapordaki tespitler üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında 26 Şubat günü ifadesi alınmak üzere Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na çağrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.