SON DAKİKA
Hava Durumu

İmamoğlu’dan Sinan Ateş’in ailesine taziye ziyareti

Bursa'ya çıkarma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ülkü Ocakları eski genel Başkanı Sinan Ateş’in Bursa’daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2023 23:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2023 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İmamoğlu’dan Sinan Ateş’in ailesine taziye ziyareti

Bursa'nın Gemlik, Nilüfer ve Mudanya ilçelerine ziyaretlerde bulunarak bazı açılışlara katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçen yıl 30 Aralık'ta Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamının yitiren Ülkü Ocakları eski genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in Bursa’daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ateş’in anne, baba ve dayısını Emirsultan Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret eden İmamoğlu, acılı aileye sabır dileklerini iletti.

Evden çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, "Adalet tecelli etmeden insanların yüreğine su serpilmez. Memleketimizin her hanesine, Sinan Hocamızın da onun anneciğinin, babacığının, eşinin de her hanesine adalet diliyorum. Allah, memleketimizi adaletsizlikten korusun. Adaletin tecelli etmesi için bu sürecin takipçisi olacağız. Bu ülkede faili meçhulden nice ailelerin canı yandı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.