SON DAKİKA
Hava Durumu

İki ayda 4 kadın pompalı tüfekle öldürüldü

Manavgat ilçesinde bir kadın evinin önünde pompalı tüfekle başından vuruldu. Kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İlçede son 2 ay içinde 4 kadın pompalı tüfekle öldürüldü

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2013 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2013 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İki ayda 4 kadın pompalı tüfekle öldürüldü

Manavgat ilçesinde bir kadın evinin önünde pompalı tüfekle başından vuruldu. Kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Zübeyde Ediz (35), Manavgat'ın Emek Mahallesi, 3013 Sokak'taki evinin önünde pompalı tüfekle başından vuruldu.

Silah sesini duyan mahalle sakinlerinin haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla yaralı olarak Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ediz, burada hayatını kaybetti. Ediz'in cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Polis ve cumhuriyet savcılığı olay yerinde inceleme yaparken, olayla ilgili emniyet ekipleri çalışma başlattı.

Pompalı tüfekle öldürülen 4. kadın

Ediz, 2 ay içinde Manavgat'ta pompalı tüfekle öldürülen 4. kadın oldu. Manavgat'ta 4 Nisan tarihinde bir kafeteryada oturan 28 yaşındaki Yeliz Tek, 8 Nisan tarihinde de işe gitmek için durakta servis bekleyen Şule Seçil Tengir ile Hürrem Babaoğlan isimli kadınlar da pompalı tüfekle vurularak öldürülmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.