SON DAKİKA
Hava Durumu

Harput, Bursaspor'un 50'nci yıl dönümünü kutladı

Bursa Valisi Şahabettin Harput, 1 Haziran 1963'te faaliyetlerine başlayan Bursaspor Kulübüne, kuruluşunun 50'nci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı gönderdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2013 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2013 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Harput, Bursaspor'un 50'nci yıl dönümünü kutladı

Harput, mesajında, Acar İdman Yurdu, Akınspor, İstiklal Gençlik Kulübü, Pınarspor ve Çelikspor'un birleşmesiyle 1 Haziran 1963'te kurulan Bursaspor'un, büyük başarılara imza atarak 50'nci yaşına ulaştığını bildirdi.

Kuruluşuyla beraber Anadolu'da futbolun yaygınlaşmasına vesile olan Bursaspor'un, Osmanlı'ya payitahtlık yapan Bursa'nın en büyük marka değeri olduğuna dikkati çeken Harput, şunları kaydetti:

"Bursaspor, Türkiye'nin en güçlü spor takımlarından biri olarak ülkenin ve kentin göz bebeği haline gelmiştir. Bunda bizlere şampiyonluk onuru ve gururunu yaşatan efsane başkanımız merhum İbrahim Yazıcı'nın emeği çok büyüktür. Kendisini bu vesile ile buradan rahmetle anıyorum. Bursaspor, şampiyonluk ile dünyanın sayılı takımları arasına girdi. Bursa'nın iyi tanıtılması için trilyonluk reklam yapsak bu kadar tanıtamazdık. Bursaspor yönetimi bu onuru yaşattı bizlere. Şampiyonluk sonunda tüm dünya, Bursa'yı öğrenmiş oldu. Bizler de Bursaspor'un devamlı güç olması ve kentimizin Bursaspor'la marka olması için çalışıyoruz. İnanıyorum ki Bursaspor önümüzdeki yıllarda yine zirvede olacak. Biz kalıcı değiliz ama Bursaspor hep zirvede olacaktır. Türkiye'nin takımı olmayı başarabilen bu genç kulübün, Türkiye'nin tartışmasız en büyük taraftarının ellerinin üstünde daha büyük uzanması için hiçbir engel bulunmamaktadır. Bu duygularla Türkiye'nin takımı olmayı başarabilen Bursaspor'un 50'nci kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, nice başarılı yıllar geçirmesi dileğimle tüm yöneticilerine, sporcularına ve taraftarlarına sevgi ve selamlarımı iletiyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.