SON DAKİKA
Hava Durumu

Hakkari şehitlerine son görev

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan askerler memleketlerinde toprağa veriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2012 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2012 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Hakkari şehitlerine son görev

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün'ün (25) cenazesi Konya Şehitliği'nde toprağa verildi.

Törene, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Garnizon Komutanı Tümgeneral Yılmaz Özkaya, AK Parti Konya milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, Mustafa Kabakcı, İlhan Yerlikaya, Mustafa Akış, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, askeri yetkililer, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut'un cenazesi de Antalya'da Uncalı Şehit Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene şehidin ailesi ve yakınları, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit olan Jandarma Astsubay Bekir Çavuş'un cenazesi ise memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde toprağa verildi.

Osmaniye Müftüsü Ramazan Çortul'un kıldırdığı cenaze namazı sonrası şehidin naaşı askeri törenle götürüldüğü Kadirli Asri Mezarlıktaki Garnizon Şehitliği'ne defnedildi.

Cenaze törenine Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Suat Önal ve Durdu Mehmet Kastal, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu ve vatandaşlar katıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.