SON DAKİKA
Hava Durumu

Haber Hatay'dan; Bir çocuk daha kayıp

Türkiye, Polatlı'da kaybolduktan sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Eylül'ün acısını yaşarken, bir kayıp çocuk haberi de Hatay'dan geldi. Hatay'ın Hassa ilçesinde kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar için arama çalışması başlatıldı. Ağrı'da 18 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in aranmasına da devam ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2018 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2018 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Haber Hatay'dan; Bir çocuk daha kayıp

Alınan bilgiye göre, Amanos Dağı eteklerinde bulunan Arpalıuşağı Mahallesi'ndeki yakınlarına ailesiyle birlikte ziyarete giden 6 yaşındaki Ufuk Tatar, zihinsel engelli bir yakınıyla ormanlık alanda bulunan kaynaktan su doldurmaya gitti.

Bir süre sonra çocuğu su kaynağının bulunduğu alanda bırakarak bölgeden ayrılan aile yakını geri döndüğünde Tatar'ı bulamadı.

Ufuk Tatar'ın kaybolduğunu fark eden ailesi de durumu jandarmaya bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri bölgede drone ve iz takip köpeğinin de katılımıyla arama çalışması başlattı.

Eylül'ün cesedi bulundu, Leyla aranıyor

Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde 22 Haziran'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın cesedi 8 gün sonra bulundu. Eylül gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ağrı'da 18 gün önce ailesiyle bayramlaşmak için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in aranmasına da devam ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.