SON DAKİKA
Hava Durumu

Göstericilerden Bursa polisine teşekkür

Taksim Gezi Parkı'ndan Türkiye'ye yayılan eylemler aralıksız sürerken, Bursa'daki eylemler diğer illerin aksine gerilimsiz ve müdahalesiz geçiyor. Bunda kuşkusuz Bursa polisinin protestolara ilişkin yaklaşımı önemli rol oynuyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2013 01:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2013 01:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Göstericilerden Bursa polisine teşekkür

BURSAPORT ÖZEL___

Taksim Gezi Parkı'yla başlayıp tüm yurda yayılan AKP iktidarını protesto ve Gezi Parkı'na destek eylemleri aralıksız sürüyor. Büyük illerde her akşam eylem yapılıyor, birçok kentte polis müdahale ediyor, tatsız görüntülere tanık olunuyor.

Bursa da her akşam eylem yapılan illerden biri ancak Bursa'da ilk gün Valilik binasına girmek isteyen bazıları Teksas taraftar grubu olan fanatik gruba yönelik polis müdahalesinin dışında müdahale olmadı. Eylemciler yasal hakları olan gösteri haklarını kullanırken polis ekipleri güvenlik önlemi alıyor.

Hatta ilk gün Kültürpark'tan Heykel'e yapılan yürüyüşün sonunda alanda görevli emniyet müdür yardımcıları evleri uzak olan göstericileri oturdukları semtlere kadar Emniyet Müdürlüğü'nün araçları ile götürebileceklerini söylediler.

Bursa polisinin bu tutumu takdir toplarken, göstericiler de bunu değişik zamanlarda dile getiriyor. Dün Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda yapılan kitap okuma eyleminde bir gösterici, "Teşekkürler Bursa polisi ve amirleri" yazılı pankart açtı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.