SON DAKİKA
Hava Durumu

Giresun'da kadın cinayeti; 16 yaşındaki kız çocuğunu öldürdü

Giresun'da 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek, internette tanışıp arkadaşlık kurduğu 16 yaşındaki Sıla Şentürk'ü boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2022 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2022 23:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Giresun'da kadın cinayeti; 16 yaşındaki kız çocuğunu öldürdü

Alınan bilgiye göre Giresun'un Yalı Mahallesi'nde babaannesi ile aynı evde kalan 16 yaşındaki Sıla Şentürk, 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek ile daha önceki birliktelikleri nedeniye tartıştı. Hüseyin Can Gökçek tartışma sırasında Sıla Şentürk'ü bıçaklayarak kaçtı.

Zanlının kaçtığını gören komşuların ihbarı üzerine eve gelen 112 Acil Servis ekibi, Sıla Şentürk'ün yaşamını yitirdiğini belirledi.

Özel harekat polisleri, evin bulunduğu bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Şüpheli Hüseyin Can Gökçek Ordu-Giresun Havalimanı yakınlarında yakalanarak Giresun Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Dün Ankara'dan Giresun'a gelen Hüseyin Can Gökçek'in geceyi bir otelde geçirdiği belirlendi.

İnternette tanışmışlar

Yakınlarının aktardığına göre, Sıla Şentürk ile Ankara'da ikamet eden Hüseyin Can Gökçek'in internette tanıştıkları ve evlenmek amacıyla kaçtıkları ancak ailesinin şikayeti üzerine yaşı küçük olduğu için Sıla'nın ailesine teslim edildiği ve bir süre devlet korumasına alındığı öğrenildi.

Hüseyin Can Gökçek'in şikayet üzerine tutuklandığı ancak şikayetin geri çekilmesi üzerine serbest bırakıldığı ifade edildi.

Ailesinin Sıla Şentürk'ü bir başkasıyla nişanlaması üzerine kızla görüşmek için Giresun’a gelen Hüseyin Can Gökçek'in evde yaşlı ve yatalak babaannesiyle bulunan Sıla Şentürk’ü boğazını keserek öldürdükten sonra kaçtığı belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.