SON DAKİKA
Hava Durumu

Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu beraat etti

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu, hakkında 3 yıl hapis istemiyle açılan davada, beraat etti. Fındıklı halkı mahkeme kararını Adliye binası önünde bekledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2022 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2022 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu beraat etti

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu, Rize'nin Fındıklı ilçesinde 3 yıl önce düzenlenen festivalde çıkan olaylarla ilgili açılan davada, “kamu görevlisine karşı görevini yapmasını engellemek amacıyla cebir veya tehdit kullanma” suçlamasıyla, 3 yıl hapis istemiyle yargılanıyordu. Davanın karar duruşması bugün Pazar Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Mahkeme, CHP'li Belediye Başkanı Çervatoğlu hakkında beraat kararı verildi.

Çervatoğlu, duruşmanın ardından Fındıklı halkına seslendiği konuşmasında, "Sizin evladınız olmaktan her zaman onur duydum. Sizin ihtiyaçlarınızı, fikrinizi, ve yaratmak istediğiniz bu güzel ortamı yere düşürmeyeceğiz. Sadece ben değil, ekibimizle birlikte beraat etmemiz bizi mutlu etti. Çünkü bizde ben yok, adımız da soyadımız da Fındıklı bizim." dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.