SON DAKİKA
Hava Durumu

Eski eşi tarafından öldürülen Yasemin öğretmen gözyaşlarıyla uğurlandı

Bursa'da eski eşi tarafından silahla vurularak öldürülen Sakarya Ortaokulu Müdiresi Yasemin Ulutaş gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2022 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2022 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Eski eşi tarafından öldürülen Yasemin öğretmen gözyaşlarıyla uğurlandı

Bursa'da, iki ay önce ayrıldığı polis memuru eski eşi tarafından vurularak öldürülen öğretmen Yasemin Ulutaş, ailesi ve meslektaşlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde tabutun başından bir an olsun ayrılmayan Yasemin Ağır'ın babası Ahmet Ulutaş, gözyaşlarına boğuldu.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşanan saldırının ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Sakarya Ortaokulu Müdiresi Yasemin Ulutaş'ın cenazesi, Yıldırım ilçesi Mollaarap Mahallesi'ndeki Mollaarap Camisi'ne getirildi.

Polis memuru olan eski eşi tarafından öldürülen Yasemin Ulutaş'ın babası Ahmet Ulutaş, cami bahçesindeki törende kızının tabutuna sarılıp gözyaşı döktü.

Yasemin Ulutaş'ın cenazesi, yakınları ve vatandaşların katılımıyla kılınan namazın ardından Hamitler Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.

Saldırıda yaralanan 2 kişiden Yahya A.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü, Şeyma Ü.'nün ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay nasıl olmuştu?

Nilifer ilçesi Odunluk Mahallesi Akademi Caddesi'nde dün Yasemin Ulutaş'ın (45) kullandığı 26 DC 016 plakalı otomobili gören eski eşi polis memuru Bilal Ağır (52), Yahya A'nın (48) da bulunduğu aracı durdurmasını istemişti.

Araçtakiler indikten sonra tabancasını çıkaran Bilal Ağır, Yahya A. ile bir süre boğuştuktan sonra silahını ateşlemişti. Tabancadan çıkan kurşunlar Yahya A'ya, bir çocuk annesi Yasemin Ulutaş'a ve yoldan geçen Şeyma Ü'ye (17) isabet etmişti.

Bilal Ağır olay yerinde polis tarafından gözaltına alınmış, yaralanan 3 kişi ise çevredeki hastanelere kaldırılmıştı. Yasemin Ulutaş, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Öğretmen Yasemin Ulutaş'ın cenaze töreninde yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.