SON DAKİKA
Hava Durumu

Eşinin gözleri önünde bıçaklı saldırıya uğradı

Bursa'da, görme engelli bir kişi, eşinin gözleri önünde madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şüpheli tarafından bıçakla başından yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2019 20:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2019 20:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Eşinin gözleri önünde bıçaklı saldırıya uğradı

Alınan bilgiye göre, Yıldırım ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde oturan Hüsamettin Kul (59), ekmek almak için evden çıktığı sırada, madde bağımlısı olduğu iddia edilen komşusu Emirhan M'nin (25) bıçaklı saldırısına uğradı.

Eşi gözleri önünde saldırıya uğrayan Selime Kul çığlıklar atarken, Hüsamettin Kul kanlar içinde yere yığıldı. Başından yaralanan Kul, vatandaşlar tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Kul, burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 

Emirhan M. ise Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce gözaltına alındı. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bir süre önce Bursa'da İYİ Parti'den İl Genel Meclis Üyeliği için aday adayı olduğu öğrenilen Hüsamettin Kul'un yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.