SON DAKİKA
Hava Durumu

Ertuğrul Günay'dan Başbakan'a çağrı

AK Parti İzmir Milletvekili, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, Twitter aracılığı ile mesaj vermeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2013 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2013 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Ertuğrul Günay'dan Başbakan'a çağrı

Dün gece "Allah'ım Aklımızın öfkemizi yendiği huzurlu, hayırlı bir sabaha uyanmamızı sağla! Duyduğunuz kin, sizi adaletten ayırmasın' Maide 8" tweet'ini atan Günay, sabah saatlerinden itibaren sosyal medya aracılığı ile Gezi mesajları vermeye devam etti.

Eylemin ilk gününden bu yana Gezi Parkı'nda polisin tavrını ve AVM projesini eleştiren Günay, bu sabah yazdığı tweetlerde şu mesajları verdi:

"İyi niyetli arkadaşlara: Biz Ak Parti'ye darbe tehditlerine karşı durarak zor günlerde katıldık;

Her koşulda halkı ve Hakk'ı savunduk. 12 Eylül'de olduğu gibi 28 Şubat'ta, 27 Nisan'da dik durduğumuzu, başörtüsü, eğitim engellemesi vb yasaklara karşı çıktığımızı herkes bilir.

Şimdi söylediğimiz de, bir hakkın korunması, şehrin ortasında bir yeşil alanın yapılaşmaması, rant lobisinin yalanlarına inanılmamasıdır.

Beyoğlu'nda son yeşil alanın korunmasının hangi ideolojik art niyeti olabilir?

Tam tersine yapılaşma ısrarı rantcı zihniyetin dayatmasıdır.

Sn Başbakan'ın şikayet ettiği milleti yoksullaştıran faiz lobisi gibi, rant lobisi de İstanbul'un tarihine ve AK Parti'ye zarar vermektedir. AK Parti'nin ve halkın Sn Başbakan'ın geçmiş hizmetlerine sahip çıktığı görülmüştür.

Şimdi oyunları bozma, gerginliği giderme zamanıdır.

Milletin gücünü arkasına almış bir liderin 'ağaca da kıymam, gençlere de; Krikor Ustanın kışlası varsın olmasın' demesi ne kadar güzeldir!

Zor günlerde gerçek dostluğu sınanmış insanlar doğruyu söylerler; dalkavuklar, fırsatçılar, fesatçılar da güçlü olanın duymak istediğini..

Şimdi, Edebali'nin öğüdünü dinleyelim: 'Öfke bize, sakinlik sana Suçlamak bize, gönül almak sana' ve "insanı yaşat ki, devlet yaşasın!"

(Hürriyet)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.