SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan'dan bez torba ve file promosyonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milyonlarca bez torba ve fileyi hazırlıyoruz. Bunları inşallah bu kampanyada milletimize promosyon olarak dağıtacağız." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2019 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2019 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erdoğan'dan bez torba ve file promosyonu

 Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlenen 129. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'ndaki konuşmasında, seçimlerden önce yaptıkları son Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı olacağını söyledi.

AKP Genel Merkezi'nin il başkanlarına verilmek üzere il aday tanıtım programı rehberi de hazırladığını belirten Erdoğan, 31 Ocak'ta yapılacak büyük aday tanıtım ve manifesto toplantısına kadar bu süreci tamamen bitirmiş olacaklarını ifade etti.

Ana muhalefeti eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milyonlarca bez torba ve fileyi hazırlıyoruz. Bunları inşallah bu kampanyada milletimize promosyon olarak dağıtacağız. Ana muhalefet naylon poşetlerle sokağa dökülebilir ama biz naylon poşetlere karşı savaş ilan ettik. Bu seçimlerde bez torbalar ve kenevirden yapılmış filelerle inşallah meydanlarda olacağız." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.