SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan: Burada bir terör kokusu var

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Beyoğlu'ndaki patlamaya ilişkin, "İlk gelişmeler, valimin bize aktardığı ilk bilgi burada bir terör kokusu var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2022 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2022 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erdoğan: Burada bir terör kokusu var

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstiklal Caddesi'ndeki patlamada 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 81 kişinin yaralandığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz, İstiklal Caddesi'ndeki olayın faillerinin hak ettikleri şekilde cezalandırılacağından emin olsunlar. Devletimizin ilgili birimleri bu kalleş saldırının faillerini ve arkasındaki mahfilleri ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürmektedir." ifadelerini kullandı. 

Açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, patlamanın terör bağlantısı olup olmadığına ilişkin bir soru üzerine, şu ifadeleri kullandı:

"Kesin olarak bu terördür dersek belki yanlış olur ama ilk gelişmeler, valimin bize aktardığı ilk bilgi burada bir terör kokusu var. Şu an itibarıyla ilk tespitler oradaki kaçışmalar vesaire falan, bir kadının bu işte rol oynadığı noktasında." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.