SON DAKİKA
Hava Durumu

El bombalı koliyi gönderen şahıs tutuklandı

Muş'tan Bursa'ya otobüsle gönderilen bir koliden el bombası çıkmasıyla ilgili gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2019 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2019 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
El bombalı koliyi gönderen şahıs tutuklandı

Bursa Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne Muş'tan otobüsle gönderilen bir koliden el bombası çıkmasıyla ilgili gözaltına alınan iki kişiden biri tutuklandı.

Olay sonrası araştırma yapan Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, söz konusu koliyi Muş'dan M.Y'nin dayısı olan İ.E'nin gönderdiğini belirledi.

Bunun üzerine gözaltına alınan İ.E'nin ifadesinde, evini Bursa'ya taşıdığı için bazı eşyalarını otobüsle yolladığını, söz konusu el bombasından haberinin olmadığını söylediği öğrenildi.

Gözaltına alınan M.Y, emniyet müdürlüğündeki ifade işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla salıverildi. Adliyeye sevk edilen İ.E. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ne olmuştu?

Bursa'da, geçen hafta cuma günü terminale çocuğuyla gelen M.Y, Muş'tan yolcu otobüsüyle gönderilen koli ve eşyaları peronda teslim almıştı.

M.Y. söz konusu eşyaları x-ray taramasından geçirdiği sırada güvenlik görevlileri kolinin içinde el bombası olduğunu fark etmişti. Daha sonra M.Y. polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.