SON DAKİKA
Hava Durumu

Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Nusret Yılmaz serbest bırakıldı

İBB ve görevden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu'na yönelik yolsuzluk soruşturmasında, Trabzon'da gözaltına alınan avukat Nusret Yılmaz, yurt dışı çıkış yasağı ve imza tedbiriyle serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2025 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2025 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Nusret Yılmaz serbest bırakıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve görevinden uzaklaştırılan tutuklu Ekrem İmamoğlu’na yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında, önceki gün Trabzon’da gözaltına alınan İmamoğlu’nun avukatı Nusret Yılmaz bu sabah sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece ’yurt dışına çıkış yasağı’ ve ’imza’ tedbiriyle serbest bırakıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ve Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılarak tutuklanan Ekrem İmamoğlu’na yönelik yolsuzluk iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu’nun avukatı Nusret Yılmaz, önceki gün Trabzon’da, ’rüşvete aracılık etme’ suçundan gözaltına alınmış, emniyetteki işlemleri tamamlanan Yılmaz, Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilmişti.

Adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı

Adliyede savcılık ifade işlemleri tamamlanan Yılmaz, ’rüşvete aracılık etme’ suçundan adli kontrol talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Hakimlikte işlemleri tamamlanan Nusret Yılmaz, ’yurt dışına çıkış yasağı’ ve ’imza’ şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.