SON DAKİKA
Hava Durumu

Eda Ece: "Haluk Levent’i tanımıyorum, Ahbap’a hiç bağış yapmadım"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Ahbap Derneği soruşturması kapsamında ifade veren oyuncu Eda Ece basın mensuplarının Haluk Levent'le ilgili soruları üzerine, "İnanın ben tanımıyorum. Ahbap'a hiç bağış yapmadım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2026 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2026 14:53
Kaynak: İHA
Eda Ece: "Haluk Levent’i tanımıyorum, Ahbap’a hiç bağış yapmadım"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Ahbap Derneği soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında oyuncular Berna Laçin, Eda Ece, Farah Zeynep Abdullah, İrem Helvacıoğlu ve Kerem Bürsin’in ifade vermek üzere savcılığa çağrılmıştı. Oyuncu Eda Ece ve oyuncu Kerem Bürsin, ifade vermek üzere Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Savcılığa ifade veren iki oyuncu ardından adliyeden ayrıldı.

Kerem Bürsin basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Eda Ece ise adliyeden çıkarken basın mensuplarının soruları üzerine, "İfademi verdim orda her şeyi söyledim. İnanın ben tanımıyorum. Ahbap'a hiç bağış yapmadım" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.