SON DAKİKA
Hava Durumu

'Dünya medyası gördü, ana akım medya görmedi'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, yabancı medya kuruluşlarının Taksim Gezi Parkı'ndan Türkiye'ye yayılan olayların tamamını verdiğini Türkiye'nin ana akım medyasının ise milyonlarca insanı görmezden geldiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2013 19:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2013 19:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Dünya medyası gördü, ana akım medya görmedi'

Günaydın, Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Hal Kahveleri mevkisinde düzenlenen açık hava toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'yi adım adım gezerek vatandaşlarla bir araya gelmek ve ülkenin gidişatıyla ilgili onlarla görüş alışverişinde bulunmak istediklerini bildirdi.

Türkiye'nin 10 gündür milyonlarca insanın ayakta olduğu bir olay yaşadığını dile getiren Günaydın, "Milyonlarca insan meydanlardayken onlar göğüslerini her türlü şiddete karşı gererken Türkiye'nin iyi olması için çoluk çocuk, genç yaşlı kendisini riske atarken yabancı medya kuruluşları olayların tamamını verdi ve Türkiye'nin ana akım medyası bu milyonları görmedi" diye konuştu.

Cumhuriyet'i kuran başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere herkesi tüm kalbiyle selamladığını belirten Günaydın, hiçbir şeye boyun eğmediklerini sözlerine ekledi.

Daha sonra, kıraathanelerde vatandaşlarla sohbet eden Günaydın, CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Bursa İl Başkanı Metin Çelik, Mudanya İlçe Başkanı Rüştü Cozlan ile Mudanya Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Emir Ali Usta'yı ziyaret etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.