SON DAKİKA
Hava Durumu

Dolandırıcılıktan aranan kişi sahte kimlikle yakalandı

Bursa'da çalıştığı bankayı 400 bin lira dolandırdığı iddiasıyla aranan Ramazan T., uyuşturucu operasyonunda yakalandı. Üzerinden çıkan sahte kimliğin uyuşturucu ticareti yapmak suçundan araması olan bir şüpheliye ait olduğu anlaşılınca gözaltına alınan Ramazan T., tutuklanarak cezaevine kondu.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2018 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2018 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Dolandırıcılıktan aranan kişi sahte kimlikle yakalandı

Bursa'da 2013 yılında bir bankanın Güney Marmara Bölge Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapan 33 yaşındaki Ramazan T., iddiaya göre, çok sayıda işlemle birkaç ay içerisinde bankayı 400 bin lira dolandırdı.

Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte işten atılan ve hakkında suç duyurusunda bulunulan Ramazan T. ile ilgili 13 farklı dosyadan dava açıldı. Açılan davalar kapsamında hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan Ramazan T., çıkardığı sahte kimlikle herhangi bir sabıka ya da parmak izi kaydı olmadığı için yaklaşık 5 yıl boyunca izini kaybettirdi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 gün önce yaptığı uyuşturucu operasyonunda 13 kişi ile birlikte Ramazan T.'yi sahte kimliğin gerçek sahibinin uyuştucu madde ticareti yapmak suçundan aranan kişiye ait olduğu anlaşıldı. 

İfadesi alınmak üzere önce emniyete ardından adliyeye götürülen Ramazan T'nin asıl kimliği ise burada ortaya çıktı. Ramazan T. verdiği ifadede uyuşturucu madde ile ilişkisi olmadığını üzerinde çıkan kimliğin başkasına ait olduğunu, kendisinin dolandırıcılıktan arama kararı olduğunu ve 32 yıl infazı bulunduğunu belirtti. Çalıştığı bankayı dolandırdığını itiraf eden Ramazan T. ve diğer 13 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.