SON DAKİKA
Hava Durumu

Cüneyt Ünal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Biz terörün sonlanmasını isteriz. Silah bırakıp başka bir ülkede normal yaşantılarını sürdürürlerse bundan da ayrıca memnunluk duyarız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2012 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2012 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Cüneyt Ünal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Cüneyt Ünal'ın babası Hikmet, annesi Arife, erkek kardeşi Cumhur Ünal ve kız kardeşi Canan Akdere ile parti genel merkezinde görüştü. Kılıçdaroğlu, görüşme sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Pakistan dönüşünde, ''Terör örgütü mensupları ve liderleri silah bırakırsa, başka ülkelere gidebilirler'' yönünde açıklaması olduğunu hatırlatarak, değerlendirmesini sorması üzerine Kılıçdaroğlu, bu açıklamanın yeni bir açıklama olmadığını, öteden beri üzerinde durulan bir konu olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu, ''Silah bırakıp başka bir ülkeye giderse zaten, bizim söyleyeceğimiz fazla bir şey yok. Biz terörün sonlanmasını isteriz. Silah bırakıp, başka bir ülkede gidip normal yaşantılarını sürdürürlerse bundan da ayrıca memnunluk duyarız'' dedi.

'Yapay gündemin peşinden gidiyoruz'

Başbakan Erdoğan'ın başkanlık sistemine ilişkin de açıklamalarda bulunduğunun hatırlatılması üzerine ise Kılıçdaroğlu, "Bakın az önce Cüneyt'in işsizlik sorununu konuştuk. Bir kişi ama milyonlarca var böyle işsizlik sorunu çeken. Biz bütün bunları bırakmışız, yapay bir gündemin peşinden gidiyoruz. Son yapılan kamuoyu anketleri de başkanlık sistemini halkın istemediğini gösteriyor zaten"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.