SON DAKİKA
Hava Durumu

Cinayete teşebbüse 102 yıl hapis istemi!

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde eşi ile iki kızının el ve ayaklarını bağlayıp tüp gazı açarak evden ayrıldığı iddia edilen sanık hakkında 102 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2012 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2012 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Cinayete teşebbüse 102 yıl hapis istemi!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, cumhuriyet savcılığının sanık hakkındaki soruşturması sona erdi.

Hazırlanan iddianameye göre, tutuklu Şeyhmus S. hakkında eşi ve iki çocuğuna yönelik, ''kasten öldürmeye teşebbüs'' ve ''kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak'' suçlarından 3 kez 34'er yıla kadar hapsi istendi.

Toplam 102 yıla kadar hapsi talep edilen sanık, önümüzdeki günlerde 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

İddiaya göre; Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi'nde 24 Ocak'ta meydana gelen olayda, Şeyhmus S. (35), tartıştığı eşi Altun S. (26) ile kızları Zehra (12) ve İrem S'nin (8) ellerini ve ayaklarını iple bağladıktan sonra mutfaktaki tüp gazı açık bırakarak evden ayrılmıştı.

Babası evden ayrıldıktan sonra ipi çözmeyi başaran Zehra S, annesinin cep telefonuyla 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulunmuş, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan anne ve iki kızının sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilmişti.

Olay yerinden kaçan baba Şeyhmus S, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalanmıştı. Gözaltına alınan sanığın, ifadesinde, olayı eşine kızdığı için gerçekleştirdiğini söylediği öğrenilmişti. İfadesinin alınmasının ardından ''adam öldürmeye teşebbüs'' suçundan adliyeye sevk edilen sanık,tutuklanmıştı.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.