SON DAKİKA
Hava Durumu

Cinayet sanığına 22 yıl hapis cezası

Bursa'da, madde bağımlısı 3 kişinin yolunu kesip sigara ve para istemesi sonucu çıkan kavgada kendisine saldıranlardan birini öldürdüğü iddia edilen minibüs sürücüsü hakkında, 22 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Minibüs sürücüsünü yaralayan 2 kişinin de 15'er yıla kadar hapisleri istendi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2013 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2013 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Cinayet sanığına 22 yıl hapis cezası

Cumhuriyet savcısı, madde bağımlısı Ozan P'yi (21) öldürdüğü öne sürülen tutuklu sanık Eralp D. (26) hakkında hazırladığı iddianameyi tamamladı. İddianamede sanık hakkında, "haksız fiil etkisi altında kasten öldürme" ve "yaralama" suçlarından toplamda 22 yıla kadar hapis cezası istendi.

Savcı ayrıca, diğer tutuklu sanıklar İsmail Ç. (22) ve Furkan I'nın (19) da "yaralama" ve "nitelikli yağmaya teşebbüs" suçlarından 15'er yıla kadar hapislerini istedi. Sanıklar, önümüzdeki günlerde ağır ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

İddiaya göre, geçen nisanda, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Elmasbahçeler Mahallesi Atan Sokak'ta, tiner koklayan Ozan P, İsmail Ç. ve Furkan I, Eralp D. idaresindeki bir şirkete ait servis minibüsünü durdurmuş, sürücü ile kendisinden sigara ve para isteyen grup arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Eralp D, Ozan P'yi bıçakla yaralamış, kendisi de koluna ve sırtına aldığı bıçak darbeleriyle yaralanmıştı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Ozan P'nin öldüğünü belirlemiş, yaralanan Eralp D. ve İsmail Ç. de ekipler tarafından hastaneye kaldırılmıştı.

Olayla ilgili gözaltına alınan Eralp D, İsmail Ç. ve Furkan I. tutuklanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.