SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'lilerden Meclis'te ilginç protesto

CHP'li milletvekilleri, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki İçişleri Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri öncesinde, salona 'biber gazı' diyerek deodorant sıktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2012 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2012 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
CHP'lilerden Meclis'te ilginç protesto

BMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda İçişleri Bakanlığı bütçesi ele alınmadan hemen önce olaylar çıktı. CHP'li Mevlüt Aslanoğlu Komisyon Salonu'nda AK Partili Komisyon Başkanı ve milletvekillerine biber gazı görünümlü deodorant sıktı. Bazı CHP'li milletvekilleri de salonda pankart açtı.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin gelmeden olaylar çıktı. CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu salonda üzerine 'biber gazı' yazdığı deodorantı sıkarken, Süleyman Çelebi de pankart açtı. Milletvekilleri arasında arbede çıktı.

AK Partili milletvekilleri de CHP'lilerin üzerine pet şişe fırlattı. Biber gazı görünümlü deodorant salonda bulunan milletvekilleri ve gazeteciler arasında kısa süreli panik yarattı.

''Çocuğu geçtiniz''

CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da Başkanlık Divanı kürsüsüne doğru biber gazı sıktı. Bazı AK Parti'li milletvekilleri de CHP'ye ''Çocuğu geçtiniz'' diyerek, tepki gösterdi.

Bütçe görüşmeleri için daha sonra İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, komisyona geldi. Şahin, salonda tek tek milletvekilleriyle tokalaştı. Bu sırada, CHP İstanbul Milletvekili Çelebi, kendisiyle tokalaşan Şahin'e, ''Sizin gazınızdan etkilenmemek için tedbirimizi aldık'' diye karşılık verdi.

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, rahatsız olduğunu belirterek, ''Sıkmayın, alerjim var'' diye tepki gösterdi. Aslanoğlu, elindeki gazı ayağa kalkarak yeniden sıktı.

Ancak sıkılan şeyin biber gazı değil, deodorant olduğu anlaşıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.