SON DAKİKA
Hava Durumu

Cemil İpekçi'den Melih Gökçek'e fıskiyeli ayar

Melih Gökçek'in CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün'ü hedef alan bel altı soruları Cemil İpekçi'yi de çok kızdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2013 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2013 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Cemil İpekçi'den Melih Gökçek'e fıskiyeli ayar

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Aygün'ün LGBT bileşenlerinin düzenlediği Onur Yürüyüşü'ne destek vermesi üzerine "Sen gay misin?" diye sormuştu. Bu sözlerin bir siyasetçiye, başkentin belediye başkanına yakışmadığını düşünen çok sayıda kişi tepki göstermişti.

Twitter'da başlayan polemiğe gay kimliği ile tanınan ünlü modacı Cemil İpekçi de dahil oldu. İpekçi, Gökçek'i hedef alan tweet'lerinde "Bir insan bir insana sen gay misin diye niye sorar? Merak ettim, cevaplayan olursa sevinirim" diye sordu.

Gökçek'i "gaylarle uğraşmayın" diye uyaran Cemil ''Melik Gökçek Bey bugüne kadar yazılarınızı okudum. Beğenmediğimde olsa saygı duydum. Ama lütfen işinize bakın. Gaylerle uğraşmayın'' dedi.

GÖKÇEK'E FISKİYELİ AYAR

Gökçek'i tiye alan "belediyenin fıskiyesini kim kırdı" geyiğine de göndereme de bulunan Cemil İpekçi Günlerdir fıskiyenizi kim kırdı diye soruyorsunuz. Gayler kırmaz ama kırılırlar. Bizler kırıldığımızda kırık camlar gibi ayağa batarız sonra" dedi.

YÜRÜYÜŞE BİRÇOK MİLLETVEKİLİ DE KATILMIŞTI

Türkiye'de lezbiyen, gay, biseksüel ve trans hareketin bileşenlerinin 11 yıldır düzenlediği Taksim'deki yürüyüşe 50 bin kişilik kalabalık bir kitle katılmıştı. Yürüyüşte en önde CHP Milletvekilleri Şafak Pavey, Binnaz Toprak, Hüseyin Aygün, BDP milletvekili Sebahat Tuncel, ÖDP lideri Alper Taş ve Alman parlamenterler de yer almıştı. (Gazeteciler.com)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.