SON DAKİKA
Hava Durumu

BUSİAD’dan iş birliği çağrısı

Göreve yeni gelen BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar ve yönetimi Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret ederek önümüzdeki döneme ilişkin proje ve hedeflerini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2022 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2022 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
BUSİAD’dan iş birliği çağrısı

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar ve yönetimini ağırladı. Yapılan son genel kurulda göreve seçilen Küçükkayalar, yeni döneme ilişkin çalışmalarından bahsetti. Pandemi döneminde BUSİAD olarak vizyonel projeler ortaya koyduklarını ifade eden Küçükkayalar, “Yönetim kurulumuzun büyük bölümü önceki dönem yönetim kurulu üyelerinden oluşmakta. İki yıllık süreçte aldığımız kararları bu dönem uygulamaya başladık. Ekonominin yanı sıra eğitim, tarım, gıda, dijitalleşme, teknoloji gibi birçok alan belirledik ve komiteleştirdik. Nilüfer Belediyesi ile yıllardır güzel ilişkimiz var. Bundan sonra da ortak çalışmalarla kente fayda sağlayacak projeler üretebiliriz” dedi.

Buğra Küçükkayalar ve yönetimine görevinde başarılar dileyen Nilüfer Belediye  Başkanı Turgay Erdem de, “BUSİAD Bursa’nın köklü ve güçlü sivil toplum örgütlerinden biri. Her zaman güzel ilişkiler kurduğumuz BUSİAD ile iş birliğine hazırız. Ortak çalışmalarla projelerimizi güçlendirip daha etkin hale getirebiliriz. Tarım, gıda ve eğitim alanında ortak çalışmalar üreteceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.