SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'un eski İkinci Başkanı Emin Adanur tutuklandı

Bursaspor eski İkinci Başkanı Emin Adanur, evine hacze gelen iki avukat ile icra memurunu dövdürdüğü iddiasıyla tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 22:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor'un eski İkinci Başkanı Emin Adanur tutuklandı

Bursa Barosu üyesi avukatlar E.K ve B.S., 24 Nisan (dün) öğlen saatlerinde Nilüfer ilçesinde icra memuruyla birlikte haciz işlemi için Bursaspor’un eski başkanlarından, Vatan Partisi Genel Başkan Danışmanı iş insanı Emin Adanur’a ait eve gitti. Avukatlar ve icra memuru, burada 3 kişi tarafından darp edildi.

Nilüfer ilçesinde icra takibinde görevli memur ve avukatlara yönelik eylemleri nedeniyle "görevi yaptırmamak için direnme, kasten yaralama, tehdit, hakaret" suçlarını işledikleri iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alınan Emin Adanur ve B.C.K'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye getirilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, olayın dün yaşandığı belirtilerek, 4 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "görevi yaptırmamak için direnme" suçundan tutuklanmaları talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen 2 zanlının, tutuklama kararı sonrası konumlarına uygun kapalı ceza infaz kurumuna gönderildiği bilgisi verilen açıklamada, diğer şüpheliler B.Y.B. ve İ.A'nın yakalanması polisin başlattığı çalışmanın sürdüğü ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.