SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'daki vahşetin zanlıları Adliye'de

Bursa'nın Gemlik ilçesinde evlilik dışı ilişkiden doğan bebeğin boğularak öldürülmesi olayında gözaltına alınan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2013 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2013 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'daki vahşetin zanlıları Adliye'de

Alınan bilgiye göre, şüpheli polis memuru M.C. (36) ile bebeğin annesi F.D. (20), anneannesi N.G. (40) ile F.D'nin babası S.G, emniyette sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye gönderildi.

N.G'nin, emniyetteki ifadesinde, öz kızı olan F.D'nin, M.C. ile evlilik dışı ilişkisinde hamile kalarak 20 Şubat'ta Orhangazi ilçesinde özel bir hastanede erkek bebek dünyaya getirdiğini, doğum sonrası kızıyla taksiye binip Gemlik İlçe Terminali'ne geldiklerini söylediği belirtildi.

Bebeği yanına aldığını, kızını da başka bir taksiyle evine gönderdiğini ve bunun ardından M.C. ile buluşup onun otomobiline bindiğini ifade eden N.G'nin, M.C'nin, evinin bulunduğu Şahinyurdu köyüne iki kilometre kala aracı durdurduğunu anlattığı bildirildi.

Başına silah dayayan M.C'nin, kendisinden bebeği öldürmesini istediğini dile getiren N.G'nin, "Aksi halde beni öldüreceğini söyledi. Bunu yapamayacağımı söyleyince bir naylon poşeti bebeğin ağzına bastırarak öldürdü. Sonra evine gittik. Evin önünde bulunan istinat duvarının dibini kazdı. Cesedi buraya bıraktım. Sonra üzerini kapattı" dediği ifade edildi.

Şahinyurdu köyünde dün M.C'nin evinin bahçesinde arama yapan polis ekipleri, daha önce kazılıp toprakla kapatılan çukurda bir bebek cesedi bulmuştu. Ceset, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderilmiş, M.C, F.D, N.G. ve S.G. gözaltına alınmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.