SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'daki FETÖ davasında ikinci gün

Bursa'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nda (FETÖ/PDY) görevli oldukları iddiasıyla haklarında dava açılan, aralarında öğretmen, memur ve iş adamlarının da bulunduğu 35'i tutuklu 81 sanık duruşmanın ikinci gününde yeniden hakim karşısına çıktı. 

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 21:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 21:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'daki FETÖ davasında ikinci gün

Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın ikinci duruşmasının ikinci gününde tanıklar dinlendi. Sanıklar ve avukatları tahliye ve beraat taleplerini yineledi.

Ayrıca mahkemeye ulaşan, örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları tespit edilen sanıklardan bu konudaki savunmaları da alındı.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan muhasebeci Harun Başaran'ın 286 kez, örgütle irtibatlı dershanenin idarecisi İbrahim Serkan Sungur'un 3 bin kez, Serkan Beyazıt'ın da 2 bin kez ByLock'a girdiğinin saptandığını açıkladı. Söz konusu sanıklar, savunmalarında suçlamayı kabul etmedi.

Yargılama yarın devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.