SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Zafer Bayramı coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümü, Bursa'da yapılan etkinliklerle coşku içerisinde kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2018 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2018 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da Zafer Bayramı coşkusu

Bursa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümünü kutlama etkinlikleri, ilk olarak Heykel'deki Atatürk anıtı önünde başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve protokol üyeleri, Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Protokol üyeleri, daha sonra yine Heykel'de bulunan tarihi valilik binasına geçti. Burada ise Bursa Vali Vekili Abidin Ünsal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tebrikleri kabul etti. Başkan Aktaş ve Vali Vekili Ünsal, 'valilikteki kabulün ardından' tören aracına binerek, asker-protokol ve vatandaşların bayramını kutladı.

Etkinlikler, protokolün halkı selamlamasının ardından yine Heykel'deki Atatürk anıtı önünde kurulan platformda devam etti. Burada yapılan törende, TOFAŞ Fen Lisesi öğrencileri Muhammed Fahri Ünlü ile Seray Tenur, günün anlam ve önemini anlatan şiirler okudu. Osmangazi Belediyesi halk oyunları ekipleri, aynı program kapsamında sahne alarak gösteriler yaptı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Atatürk Caddesi'nde yapılan kortej geçişiyle son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.