SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da kar yağışı yoğunlaştı, yollarda trafik aksadı

Bursa'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kent merkezinde devam eden yağış nedeniyle kar kalınlığı bazı noktalarda 20 santimetreyi geçti. Ana arterlerde kar temizliğinin yapılamaması nedeniyle aksadı, kazalar yüzünden bazı noktalarda yollar kapandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2022 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2022 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da kar yağışı yoğunlaştı, yollarda trafik aksadı

Bursa'da devam eden kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı kentin bazı bölgelerinde 20 santimetreyi geçti. Yüksek kesimlerde ise tipi görülüyor. Kar ile soğuk hava da etkisini hissettiriyor. Gece saatlerinde sıcaklık sıfırın altında 6 dereceye kadar düştü.

Merkez Osmangazi İlçesinde, dünden bu yana yağan kar nedeniyle sürücüler ve yayalar güçlük yaşadı. Özellikle ana yollarda karlı zeminde kayan araçlar nedeniyle trafikte zaman zaman aksamalar meydana geldi. Trafik ekipleri yollarda sürücüleri alternatif güzergahlara yönlendirdi.

Sürücüler zor anlar yaşadı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine bağlı ekipler, yollarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tuzlama ve kar küreme çalışması yapıyor. Küreme ve tuzlama yaptığı yollarda trafik akışı yavaş da olsa sağlandı. Ekipler, vatandaşların güçlük yaşamaması için otobüs duraklarında ve yaya geçitlerinde de karları temizledi.

Özellikle işçi servisleri ve özel araçlarıyla yola çıkan sürücüler, bazı bölümlerdeki buzlanmadan dolayı zor anlar yaşadı. 

Kar yağışı devam edecek

Bursa'da karın aralıklarla yarına kadar sürmesi bekleniyor.

Öte yandan Bursa'da beyaz örtüyle kaplanan tarihi mekanlar, güzel görüntüler oluştururken bazı vatandaşlar yağışın tadını kar topu oynayarak çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.